Så du VET inte VAD du ska göra?

Vet du vad du skulle göra om du var fri från det ekonomiska ekorrhjulet? Hur skulle din dag se ut om du kunde bestämma helt och hållet hur din tillvaro skulle vara den här dagen? Mer fritid och valfrihet.

Om du var ekonomiskt oberoende och med en total frihet att till exempel kunna beställa hem en god middag, bara för att du kan och vill göra det (eller helt enkelt inte ids laga mat den dagen).

Din tillvaro med allt mindre tid med barnen kanske tär på din krafter, men du känner att det inte är du som styr över ditt liv. Det gör någon annan. Du vill kunna göra dina egna val men du vet inte vad.

Du vet detta

Du vet redan nu att du inte har några rika släktingar som du kan ärva och din chans att bli ekonomiskt fri genom en Lotterivinst är hyfsat liten.

Det är också rätt liten chans att gänget från Bygglov kommer att ringa till dig och säga att de vill komma och bygga om ditt hus och att de också betalar alla dina räkningar när de ändå besöker dig. De har aldrig hört av sig till mig och gissa vad: jag tror inte de kommer att kontakta dig heller.

Jag har inga rika släktingar att hoppas på och att spela på Lotto lär nog mer troligt dränera min ekonomi ( min syster vann faktiskt nästan 10 000 kronor en gång, så det kan hända). Fast 10 000 kronor hade inte räckt långt för att bli ekonomiskt fri.

Det jag däremot vet är att det går att bli ekonomiskt oberoende…. men det är helt upp till mig att göra jobbet. Därför gör jag nu det här jobbet eftersom alla andra alternativ är bortom räddning.

Arbeta mindre och tjäna mer pengar

  • Vad betyder det att vara fri och oberoende för dig?
  • Att kunna hålla din bil i det skick du vill ha den, hur mycket är det värt?
  • Att slippa ha ångest när det dimper ner en räkning i brevlåda och du vet inte om du har råd att betala fakturan den här månaden heller?
  • Att kunna betala av extra på huslånet, eller till en pensionsförsäkring.
  • Att kunna beställa pizza en fredag när du inte känner för att laga mat?
  • Att kunna ta med din fru/man eller din mamma på spa, för att göra något lyxigt och trevligt tillsammans?
  • Är något av detta det minsta tilltalande för dig? Det är det definitivt för mig i alla fall.

Det finns ingen som sliter och jobbar så mycket som den som är underbetald. Du känner säkert igen någon eller några som jobbar heltid och obekväma tider, med barnen alltid inom barnomsorgen och ändå har de inte råd till en semester ens. Det kanske är så här din egen situation ser ut?

Så vad KAN du göra?

Även om du jobbar fullt tillräckligt redan så kanske en informationsbaserad produkt som ger återkommande pengar på ditt konto är något du vill ta en titt på.

Att ha en informationsprodukt där du delar med dig av dina kunskaper, talanger och gåvor kan ge dig pengar in på ditt konto varje månad, och du har kanske inte ens tänkt att det var möjligt för dig.

Vad är en informationsprodukt?

Folk vill ha information och hela idén med Google är att ha en samlad plats där folk kan leta efter information. En informationsprodukt som ger en lösning åt dina kunders problem ger dem ett stort värde och är dessutom lösningen snabbt åtkomlig är dina kunder villiga att betala för det. Tänk bara själv när du letar efter något som du vill ha svaret på nu direkt, då antar jag att du går ut på nätet och letar efter information. Hittar du det svar du vill ha, dvs lösningen på ditt problem, kan du då tänka dig att betala för det? Självklart.

En informationsprodukt är normalt skriven som en e-bok eller som en inspelning av ett speciellt ämne och levereras via internet som en nedladdning eller direkt i din mailbox.

Det som är praktiskt med informationsprodukter är att du och dina kunder kan få hem lösningen direkt efter betalning. Tänk så här kring en info-produkt: ”nedladdningsbar” är lika med en e-bok, rapport, e-utbildning eller videoutbildning och kan vara en engångsprodukt eller i en serie. Tänk så här om produkter som innehåller samma material men som ska fraktas hem till dig och det är CD, DVD eller en utbildning i pappersformat.

En informationsprodukt kan även vara en ge-bort gåva eller helt fri att laddas ner.

Spana efter kommande nyheter er där du får veta mer om skillnaden med att byta din tid mot pengar och att en informationsprodukt ger dig möjlighet att få betalt 100 gånger om för samma tid.

Du kanske har ett jobb där din timme är värd 450 kronor och du kan förmodligen inte fakturera för 8 timmar varje dag utan du måste lägga ner så många fler timmar för att få ihop tillräckligt med pengar. Du kanske rentav lägger ner 60-80 timmar i veckan på arbete som bara ger dig betalt för max 40 timmar.

Har du ens tänkt tanken på vad du håller på med om om det är värt allt slit, så häng med barfotachefen när vi pratar om Varför du kan behöva en informationsprodukt och Vad det ger dig för hävstång mot en friare livsstil.

Du kommer också att få veta Hur du kommer igång.

Var med på Nyhetsbrevet som du kan beställa högst upp på första sidan och samtidigt får du en E-bok om varför ingen annan än du ska bry sig om att bli framgångsrik. Alla andra ser hellre dig som fattig och olycklig och då får veta varför i boken.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment