Meningen med livet?

Visualisera.

Det finns inget som är så effektivt som att visualisera, speciellt för dem som verkligen är seriösa med att vara utan pengar och olyckliga. Tekniken med att se det framför sig (visualisera) är så effektiv att det inte går att misslyckas för dem.

Börja dagen, och så ofta du kan under hela dagen tills den är slut, med att fokusera på hur många saker som kan gå fel under dagen. Börja redan med den första tanken som dyker upp hos dig innan du ens kliver ur sängen. Tänk på allt som kan bli fel. Din dator får virus och du förlorar all information, du kan missa bussen och bilen går givetvis sönder för att du glömt fylla på olja så motorn kommer att skära. Du kommer förmodligen att få en smittsam sjukdom när du tar på handtaget till kundvagnen när du handlar, eller så kommer det en ficktjuv och länsar dina fickor när du är hos tandläkaren.

Om du är nybörjare på att visualisera så tvekar du kanske och tänker att det här kommer inte att hända dig, men låt det inte hindra dig ändå. Förmodligen är det större chans att du kommer att bli träffad av blixten, än att allt detta kommer att hända dig men det får inte hindra dig från att visualisera (se dem hända) som om de vore verkliga.

Du skulle ju också kunna visualisera dig att allt detta händer på en och samma dag. Dygnet har ju trots allt 24 timmar så du borde hinna med allt tycker jag.

Nu kan du fundera på ditt jobb (eller vad du nu gör för att överleva ekonomiskt)

Ägna inte tid åt att planera din karriär. Spendera varje minut av din arbetsdag till att fundera på vad fan du gör där egentligen…. Men oroa dig inte, du har ytterligare 8 timmar kvar av dagen till att göra andra saker. Sa jag åtta timmar? Jag menar att efter att du kommit hem från jobbet, handlat maten, lagat den och tagit hand om disken, skjutsat barnen hit och dit, betalat räkningarna, tvättat 3 maskiner tvätt, kollat på tv och nattat barnen så har du säkert kvar 2 om inte rentav 3 timmar, men vem räknar. Vi har ju alla fått 24 timmar varje dygn att kunna spendera helt efter våra egna villkor. Eller är det din chefs villkor? För visst är det så att du får komma och gå som du vill på ditt arbete och ta ut den lön du tycker att du är värd varje dag? Inte? Men du får väl betalt ändå?

Alla de här skälen ovan är utmärkta skäl till att inte ta itu med någon som helst förändring för att du behöver de där pengarna och du har redan provat på det där med att vara egen och du fick aldrig någon bärighet i det redan då.

Att vara rädd för att inte lyckas så är det också ett bra skäl. Företag kan gå i konkurs, du kan bryta benet på semestern så du måste in på sjukhus och inte få pengar för den tiden. Din äkta hälft har säkert ett osäkert jobb så du måste stanna kvar där du är i anställningsträsket. Ni kan ju inte vara två som inte lyckas. Det räcker med vetskapen om att du inte kommer att göra det.

Så håll fast vid din visualisering av meningen med livet. Tänk så lätt det är att forma sitt liv genom att se det framför sig hela tiden och kunna ha den livsstil du dagdrömmer om. Du har säkert fått se så många saker i ditt liv förverkligas bara genom att du sett det komma, du har redan visualiserat det så hur kan det då inte komma till dig. Eller?

Det sista du vill är ju att du att du ska råka snubbla över något som kan förändra ditt liv till det bättre. Var på din vakt om du inte vill få reda på att det finns lösningar där ute. Till exempel så finns det människor där ute som redan vet hur man blir framgångsrik och är du inte aktsam så kanske du stöter på dem när du minst anar det. För du vill ju inte, ens tillfällighet, börja göra detta till din verklighet, för det är en sak som är säker, så fort detta händer, så kan du säga tack och hej till ditt skitliv. Och sen då?

Om jag sammanfattar det hela så har du nu en hel palett av det du behöver för att stå fast vid dina val att göra varje dag till ett elände. Det är inte lätt alltid och du behöver mycket tålamod för att verkligen behärska en del tekniker som gör ditt liv värre hela tiden. Hur som helst, så kommer du att lyckas väl för jag har sett så många hängivna som tillämpar detta varje dag med stor framgång så jag är helt övertygad om att du också kommer att kunna göra det. Ber att få citera Winston Churchills berömda slänga: ”never, never, ever give up”

Misslycka till!!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment