Internetlivsstil?

Många Internet marknadsförare lovar att en internetlivsstil består av minimalt med arbete och maximalt med pengar. Nja, så är det ju kanske inte riktigt i början, åtminstone inte i början. Det krävs en hel del arbete och det krävs hårt arbete. Du får inget för ingenting, det kan vi enkelt konstatera bägge två MEN….

…nu ska jag visa varför det förmodligen inte kommer att kännas så jobbigt med din business.

För länge sedan handlade rikedom om saker som att äga en bit mark, ha guld och mycket pengar, senare i tiden om att äga stora fina hus (tja, den önskan finns ju fortfarande), fräcka bilar, smycken, kläder, senaste golfklubban mm.

Idag handlar rikedom om kunskap, njuta av livet, ha tid för kvalitet i sitt umgänge och relationer med vänner, personlig utveckling, få nya erfarenheter och känna tillfredsställelse med livet, kunna bidra med något tillbaka till samhället eller till de som behöver det…. Och märk att alla dessa är ogripbara och går inte att mäta (på ett traditionellt sätt).

Det lustiga och nästan magiska med dessa nya former av rikedom –som gör dem fullständigt annorlunda än fysisk eller mätbara i pengar är det här:
När du ger bort dina kunskaper eller delar med dig, så har du fortfarande kvar dem.
Tänk på det en minut.

Blunda och tänk igen på det du just läst.
Låt mig få säga det igen: När du ger bort dessa rikedomar eller delar med dig, så har du fortfarande kvar dem.
Du kan ge bort dem hela dagarna om du vill och du förlorar ingenting. Men det här är bara början….

Nästa fråga är: ”Hur kan vi FÅ MER av denna nya rikedom – och bli riktigt förmögna.
Svaret är att GE av denna rikedom till så många som möjligt. Svaret är så enkelt och ändå missar nästan alla människor det fullständigt.

Svaret är att DELA MED SIG av denna rikedom till så många som möjligt. Mot allt du hittills trott så förlorar du inte bara dessa nya rikedomar när du ger bort dem, faktiskt så får du mer av dem tillbaka genom att ge bort.

Om det verkar svårt att ta in så ber jag dig fortsätta läsa.
Människor som börjar förstå att rikedom mer handlar om kunskaper, bidra tillbaka till samhället eller till mer behövande, hälsosamma relationer, erfarenheter mm struntar i om du kör omkring i en fräck bil, har märkeskläder, dyra smycken och så vidare. Faktum är att de tycker det är suspekt ifall du ”konsumerar på ett anmärkningsvärt” sätt. Att du slösar med tillgångar som det är brist på. Då talar jag inte om pengar för det är det inte någon brist på –de flyttar sig bara från en ficka till en annan hela tiden.  Leva ett liv för att få mer grejer i syfte att få andras gillande, kommer att vara slöseri med pengar.

Fram till nu har rikedom bestått av egendomar, pengar, statusprylar som dyra bilar, privatjet, att umgås i de rätta kretsarna för att nå status mm. De här sakerna är fortfarande rikedom och kommer säkert att vara så framöver också. Skillnaden idag är hur vi förhåller oss till dessa rikedomar. Tidigare ville vi ha dem, nu vill vi ha vad de ger oss istället. Jag kommer till det senare… (avsluta med att det ger oss möjligheten till en frihet vi inte hade tidigare. Den friheten tillåter oss att röra oss längs Frihetens väg).

Du kommer att få veta varför jag kallar det barfotachefen och vad det betyder för mig. Du får en inblick i hur du kan tänka kring din business så den blir en tillgång istället för en betalningsskyldighet. Dvs du får lära dig att investera för kassaflöde. Och när vi ändå pratar pengar så kommer jag att visa dig hur din lön och ditt slit bara gör andra rikare. Och hur du kan göra precis samma sak.

När vi  kör vidare  går vi in lite djupare i HUR du får din internetverksamhet att jobba för dig, istället för att gå in i fällan att köpa sig ett jobb.

Vill du vara med så beställ nyhetsbrevet på första sidan (rutan längst upp till höger). Då får du även e-boken!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment