Det är inte ett jobb

Det är inte ett jobb.

Om du huvudsakligen letar efter ett 8-5 jobb hemifrån med fast inkomst och en social trygghet så är du på fel ställe och letar. Om du däremot vill bygga din verksamhet på rätt sätt kommer du att upptäcka att du har mycket större trygghet och säkerhet än någon som har ett jobb. Faktum är att de som lyckas kommer aldrig mer att behöva något jobb mer så länge de lever. De har förstått att de kan generera pengar ”on demand” Poängen här är att detta är en business och inget jobb. Det finns givetvis alltid risker med att starta en business men de är i allmänhet betydligt mindre än att riskera att förlora sitt jobb och sen inte ha någon annan utväg. Om du har tvivel kring att starta en business och känner att riskerna är för stora för din del så ber jag dig om att fundera på dessa alternativ:

  • Kom över din rädsla och våga lyckas
  • Bestäm dig för att vara nöjd med ditt jobb, och glöm tankarna på en business.

Jag förstår att om du aldrig har startat en business tidigare så har du säkert miljoner frågor. som vad kostar det, hur lång tid tar det osv, som är obesvarade.

Ta dig en stunds avbrott från läsandet och ställ den här frågan till dig. VILL jag ha en egen business? Vad säger dig din magkänsla? Jag gissar att du åtminstone tänkt tanken, annars hade du inte varit här eller hur? Känner du att du inte är redo så kanske våra vägar skiljs åt efter att du läst klart (eller redan nu). Annars får du gärna fortsätta att läsa. Det kanske klarnar en del för dig under resans gång.

Ett råd till dig från mig är att fråga andra som har en onlinebusiness redan vad de kan rekommendera dig att göra om du vill starta din egen business. Ett varningens ord bara, fråga helst inte dina familjemedlemmar (såvida de inte redan är framgångsrika i en online business) vad de tycker. Våra äkta hälfter eller våra föräldrar tenderar att ha en bild av Internet som en riskfylld verksamhet, utan att ens ha erfarenhet av det utan det är i deras föreställningsvärld eller någon annans bild av det hela. Lita på din egen väg J Givetvis vill du ha din familj med på framgångsresan men du måste skaffa dig din egen bild av hur det är eftersom det är DU och DIN business det handlar om.

On du svarade JA och verkligen menar det och vill ge det en chans så är du välkommen att fortsätta läsningen. Annars är det bättre att du lägger ifrån dig det här redan nu så du inte frestas att gå vidare mot något som du kanske upptäcker vara helt fel väg för dig. Annars så går vi vidare mot att titta på vad en online business som handlar om Informationsprodukter är för något och varför det är en marknad som växer enormt mycket och kommer att göra så en lång tid framöver. Samt varför det är så många som kan skapa sin business i den här branschen.

Är du kvar?

Då önskar jag dig välkommen att vara med på resan. Du kan välja att bara skaffa dig information för din egen inspiration eller så kan du välja att använda det här materialet att utgå vidare ifrån och hitta vägar för din business att bli till.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment