CSN: första steget in i skuldträsket

Studielån gör det möjligt för oss att studera och framförallt ha råd att utbilda oss.
Eller gör det?

Här ser du varför studielån suger!!!!!

Student Loans Scheme.

Infographic by College Scholarships.org

Hur ser dina erfarenheter ut av CSN? Berätta här nedan i kommentarsfältet. Om vi ska kunna gå vår egen väg någongång måste vi lära oss vad det innebär att sitta fast i skuldträsket. Att sitta fast i anställningsträsket gör det inte lättare att bli skuldfri. Min största motivation till att starta BarfotaChefen är att kunna göra mig skuldfri helt och hållet, och visa dig att du kan göra samma sak.

Vi måste utbilda oss först däremot: utan studieskulder! När vi ser hur saker hänger ihop med skulder och skatter så börjar vi se vår egen del och hur vi hålls gisslan av staten hela livet.

Anders Borg (vår finansminister) sa vid ett tillfälle “det som är bra för Sverige är inte nödvändigtvis bra för individen” Till befolkningen säger han att “fortsätt konsumera och fortsätt låna” samtidigt som han säger till sina vänner att “ta det lugnt så ni inte gör det för mycket”.

I nästa artikel Därför vill staten att du ska vara anställd får du se varför staten vill att vi ska sitta fast i anställnings- och skuldträsket.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment