Om Barfotachefen

Bakom Barfotachefen finns Alice Christensson, som pratar av erfarenhet. Erfarenhet av att ha bakslag, se sina mål förverkligas, komma ur tanken på att alltid vara underbetald, ha provat på den ena möjligheten efter den andra för att till slut komma fram till att det enda som fungerar för framgång är att hålla fast vid ett mål och ha fokus på det. Oavsett vilka frestelser som dyker upp vid sidan av.

Barfotachefens mål är att dela med mig av information som hjälper dig tänka klarare, ställa bättre frågor till dig själv och göra de saker som kommer att hjälpa dig lyckas. Det är betydligt enklare sagt än gjort men är du beredd att kavla upp ärmarna tillsammans med mig så går det kanske lättare.

Barfotachefens mål är också att se dig förverkliga dina drömmar, vara med dig från start och under din resa mot ditt mål. Vara med dig när du brottas med dina mardrömmar, dina farhågor och din tro att du inte kan. Du kan, du vet bara inte om det -ÄN.

Din resa med Barfotachefen handlar om att lyfta blicken från där du är, till dit du vill. Att hitta din förmåga att se dig själv lyckas. Det handlar om att du ska kunna tjäna pengar på att vara just du, att du ska kunna bli rik istället för att göra någon annan rik med dig som verktyg (anställning). Du ska kunna hitta de bitar inom dig och utanför dig som gör dig till en vinnare. En vinnare är du när du hittat den verksamhet som kommer att ge dig och din familj det liv ni drömmer om. Den verksamheten bygger på dig och det du kan just nu, samt det du kommer att lära dig.
Det är aldrig för sent att börja så den enda ursäkten du har, som är giltig just nu, är att du inte vet hur. Just hur är det du kommer att finna på barfotachefen.

Den situation du befinner dig i just nu är kanske din största tillgång. På barfotachefens sidor hittar du en stor mängd information för att bygga upp dig och din verksamhet. Du kommer även att hitta utbildningar för hur du tar mer betalt och slipper jobba 80 timmar per vecka och bara få betalt för 40 timmar (i bästa fall).

Vi ses och hörs på andra sidan.

Ps. Glöm inte att prenumerera på Nyhetsbrevet där du är först med det senaste.